Bezstarostné kempování

Musím využít toho, že mám chuť psát a chtěla bych se podělit o krásnou zkušenost s portálem BezKempu. Po delší době jsme se rozhodli, že si najdeme nějaké pěkné místo na přespání právě v této aplikaci. Byla sobota krátce po obědě, kdy se mi zalíbilo místo v Českém ráji s výhledem na Trosky. Do Českého ráje se vydáváme vždy, když nemáme tolik času díky jeho (pro nás) dobré dostupnosti. A taky je to tam prostě moc hezký :)

Místo bylo zarezervované a zaplacené během chvilky a většinou majiteli píši přibližný čas příjezdu. V zápětí mi majitel rezervaci potvrzuje a to už doma balíme tašky, batohy, spacáky, nádobí a další nezbytnosti, které nám dělají pobyt v přírodě příjemnější. Cestou se stavujeme pro buřty, dostala jsem od našich k narozeninám teleskopické opíkačky a tak je musím hned vyzkoušet :) A od této chvíle bude ohniště na pozemku naší podmínkou, protože to dělá kempování ještě vyjímečnějším.

Přijíždíme na místo kolem půl páté odpoledne a jsme nadšeni. Rozkvetlá louka plná kopretin a nebe po bouřce, dneska to bude perfektní, tohle je prostě ráj :) Místa vyhrazená pro parkování jsou posečena a na pozemku byla k dispozici i voda.





Opečeme si buřty a po večeři se ještě vydáváme na kilometr vzdálenou vyhlídku Svatopluka Čecha a pak už jen odpočíváme a vychutnáváme si krásu okolní krajiny. Na tomhle místě určitě nejsme naposledy. Možná to tak vypadá, ale tohle opravdu není spolupráce a záměrně ani nepřidávám přímý odkaz na tento pozemek, bez problému ho sami případně dohledáte nebo najdete jiný ještě lepší právě pro Vaše kempování :) 








Komentáře